Tko smo mi?

Mi smo dvije mlade fonetičarke rehabilitatorice govora i slušanja kojima je fonetika strast, a ne samo posao. Cilj nam je pružiti vam sve informacije o govoru, slušanju, glasu i komunikaciji koje do sada niste čuli! Pokazati vam načine rada koje do sada niste vidjeli. Naučiti vas novim znanjima koja možete praktično iskoristiti u svakodnevnom životu.

Fonetičari rehabilitatori sudjeluju u funkcionalnoj dijagnostici i rehabilitaciji poremećaja sluha, slušanja, glasa i govora te provode programe rehabilitacije ovisno o oštećenju prvenstveno putem verbotonalne metode.

Ne bi li bilo korisno imati on-line prvu pomoć kada posumnjate u probleme s glasom, govorom i/ili slušanjem bilo kod vas, vašeg djeteta ili člana obitelji? To je misija i vizija našeg bloga – biti tu za vas kada i ako se to dogodi i voditi vas kroz proces otkrivanja i otklanjanja problema.

Komunikacija je složeni proces koji ne uključuje samo jedan kanal, a kako bismo vam pojasnili o čemu se točno radi, očekujemo da nas redovito čitate i pratite. 🙂

Zašto? Zato jer smo mi tu za one koji žele čuti više!

https://super1.telegram.hr/snaga/andela-i-lucia-stoje-iza-prekul-bloga-tko-zeli-cuti-vise-pricale-smo-s-njima/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s